3/29/2007

I MÉS!!!!!

Després de que diverses companyies de telefonía mòbil estiguin fent que els seus terminals incloguin l'Idioma del nostre país, companyies que tenen les arrels a Suècia , Japó, Etc.... ara va i les operadores de telefonía mòvil no informen que els terminals, que es compran en les diferents ofertes de les operadores per donar-se d'alta a les seves línies, es poden disposar amb el propi idioma.
Adjunto article publicat a la web de Plataforma per la Llengua a dia 29 de Març del 2007

"La Plataforma per la Llengua es felicita pel nou acord signat entre el Govern català i Sony-Ericsson per tal que els mòbils de l'empresa incorporin el català. L'acord s'afegeix als ja signats el passat mes de febrer amb Nokia, Motorola, Alcatel o Grundig, amb els quals l'organització ja va mostrar la seva satisfacció. Des de la Plataforma per la Llengua es valora molt positivament la voluntat d'aquestes empreses i fins i tot per la informació que, per exemple en el cas de Nokia, va fer evident en una campanya publicitària.
Tanmateix, la Plataforma per la Llengua també vol remarcar la manca d'informació de què disposen encara les botigues de les empreses de telefonia.
Malauradament, els establiments i serveis d'atenció al client de Vodafone, Movistar i Orange no informen ni tenen coneixement de les novetats ni tampoc de la incorporació del català en cada model de mòbil. D'aquesta manera, el client difícilment pot ésser coneixedor de la presència del català en els mòbils a l'hora d'adquirir un producte. Caldria que totes aquelles persones que realitzen un servei al client d'aquestes companyies estiguin plenament capacitades per informar amb precisió dels mòbils que incorporen el català. "

Quan podrem gaudir d'una normalitat lingüística en aquest país? Quan no necessitarem demanar els nostres productes en català? Quan no haurem de demanar si ens entenen en Català....