3/14/2007

Més Perssecució

Estimats companys, cada cop em reafirmo més amb predicar que la INDEPENDÈNCIA PER CATALUNYA és l'unic camí, natural i evident.

Aqui podeu veure una mostra de la persecució que constantment ha de rebre el poble Català. Com es pot permetre unes accions d'aquest calibre?
Adjunto Article publicat al Vilaweb Avui dia 14/03/07:


Les emissions al País Valencià dels canals de televisió de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió són de nou en perill. La Generalitat Valenciana ha exigit judicialment el tancament de les emissions en digital de TV3, Canal33, K3 i 3/24, que es podria fer efectiva en qualsevol moment. Fa uns mesos TV3 va deixar d'emetre en analògic al País Valencià perquè el govern espanyol volia la seva freqüència per a la Sexta.
A canvi, va aparéixer la possibilitat d'emetre quatre canals en digital a través de la TDT. Ara, però, el govern espanyol es desentén de la solució que va permetre aquest canvi i deixa les mans lliures a la Generalitat, que vol tancar les freqüències afirmant que són emissions il·legals. La Federació Llull, que integren Acció Cultural del PaÍs Valencià, Òmnium Cultural i l'Obra Cultural Balear, ha convocat una conferència de premsa demà al migdia per a proposar una solució al conflicte.

NO hi ha un altre camí.